Vrem să construim o comunitate in jurul ideii RomâniaMagică și împreună să promovăm mai bine România și locurile dragi nouă!

Cine sunt exploratorii ?

oameni faini care ne inspiră

Exploratorii sunt cei mai activi și dedicați membri ai comunității RomâniaMagică. De la ei primim constant fotografii foarte bune din drumețiile sau aventurile lor. Sunt oameni faini care ne inspiră în fiecare zi și prin fiecare fotograie să ieșim afară.

Ce înseamnă să fii explorator

descoperi locuri magice

Ne ajuți în fiecare zi să dovedim că România noastră este o țară magică! Tot timpul descoperi locuri magice care merită văzute și de alții. Publici des fotografii din drumețiile tale sau din orașul tău pe #RomaniaMagica. Mai multe fotografii ale tale au fost alese de noi pentru republicare. Vrei să îți spui cuvântul în alegerea următoarei fotografii 🙂

 

Căutăm oameni extraordinari

A fi explorator nu înseamnă să vrei ca fotografiile tale să fie alese pentru repblicare pe contul nostru de Instagram. Căutăm oameni extraordinari, săritori, care doresc să ajute la formarea acestei comunități!

Avantaje de explorator

vrem să te recompensăm

Lucrăm cu branduri mari dar și mici. În funcție de colaborare cu fiecare brand, exploratorii din comunitatea noastră au acces la oferte special create pentru ei, reduceri la achiziționarea de accesorii pentru următoarea drumeție, testare de echipamente și ale oportunități.

Cel mai important, ai acces special la evenimentele locale pe care noi le facem în țară.

Dă-ne de știre despre tine

Ce te face potrivit pentru acest program ?