România noastră este o țară magică

RomâniaMagică este o comunitate de exploratori și povestitori. Doar împreună susținem locurile și activitățile dragi nouă. Inspirăm oamenii să petreacă mai mult timp în aer liber. În natură.

Explorează ∘ Postează ∘ Inspiră pe alții

Câteva numere despre proiectul nostru

Din 2013, de când am pornit proiectul nostru, am crescut enorm, în prezent RomaniaMagica fiind una dintre cele mai cunoscute, apreciate și active comunități online.

Afişări

De câte ori au fost văzute toate postările

+ 50000

pe săptămână

+ 12092

creștere

+ 2600

media pe postare

influenţă

Numărul de conturi unice la care a ajuns oricare postare

+ 6000

pe săptămână

+ 1300

creștere

+ 1900

media pe postare

sex și vârstă

Distribuția de gen și vârstă din totalul urmăritorilor

65%

femei

35%

bărbați

18 - 24 ani

Peste 25%

25 - 35 ani

Peste 55%

Succesul nostru se datorează, în mare masură, echipei noastre de exploratori, care împărtășește experiențele sale prin intermediul fotografiilor și a povestirilor publicate atat pe instagram și facebook cât și pe pagina explorează.

Cine sunt exploratorii noștri ?

Exploratorii sunt experții noștri locali care împărtășesc aventurile lor preferate cu comunitatea. Unii sunt profesioniști, dar cei mai mulți sunt călători amatori, manageri, studenți sau familiști. Sunt oameni faini, activi în comunitățile lor locale, care ne inspiră să ieșim afară.

De multe ori sunt și fotografii foarte buni sau chiar au propiul lor blog. Împărtășesc experiențele lor la un număr mare de urmăritori pe Instagram, în comunitatea lor și chiar și pe blogurile personale.

În acest fel, aventurile pe care exploratori le trăiesc au un impact rapid și puternic asupra persoanelor care urmăresc @RomaniaMagica, inspirându-i pe aceștia să călătorească și să se bucure de frumusețile țării.

Cum funcționeză ?

Propunerea noastră este să sprijiniți exploratorii cu produse pe care ei să le testeze și pe care să le aducă în atenția numărului mare de persoane ce îi urmăresc, un public la care până acum nu ați avut acces. Astfel, noi credem că vă putem oferi rezultate rapide în schimbul unei mici susțineri!

Vrei să lucrezi cu noi?

Dă-ne de știre